Op de hoogte blijven

 

Preek van de week

Agenda

Giften

Recent

Wonderlijk herstel van zware hersentrombose

Zaterdagnacht 15 februari 2015 kreeg Marnik, de 21 jarige zoon van Suzy, ’s nachts hevig hoofdpijn. Hij was die avond uit geweest en had wat gedronken, dus dacht Suzy dat het daar wel mee te maken had. Zondagochtend vroeg zag ze echter dat het helemaal niet goed ging met Marnik. De dokter van wacht kwam langs en riep meteen de 100 en de MUG erbij. Marniks linker arm en been waren verlamd, zijn mond stond lichtjes scheef maar hij kon nog wel praten. De dokter liet hem meteen opnemen in Bonheiden. In het eerste gesprek met Suzy vertelde de dokters dat een heel groot stuk van Marniks hersenen geen bloed gekregen had en dat de eerste 24 uur kritiek zouden zijn.

Lees meer...

Vader geneest arts met hartritmestoornissen

We laten Jos zelf zijn verhaal doen:

“Ik ben gepensioneerd arts en 68 jaar nu. 
Sedert mijn jeugd ben ik ook altijd een fietsfanaat geweest en ik was zelfs als wielrenner onderweg, categorie veteranen, Belgische Wielerbond… Echt: een arts met een valhelm, een kleurige trui, een nummer op de rug, blik op oneindig en verstand op nul… 
Het vele werken en het nachtelijk trainen hadden voor gevolg dat ik een hartritmestoornis kreeg, die met medicijnen vrij goed onder controle bleef.

Lees meer...