Op de hoogte blijven

 

Preek van de week

Agenda

Giften

Recent

GEBED VERANDERT JE HELE LEVEN

Liesbeth vertelt ons zelf haar verhaal:

“ Naar aanleiding van het boek “Leven als een Koningskind” besloten Pascale en ik om meer te bidden. Zo wilden we ook leven: met wonderen en tekenen die ons volgen en de Heilige Geest die ons oplossingen, gebedspunten, … openbaart. Met veel moed, enthousiasme en verwachtingen begonnen we eind juni 2014 elke dag samen te bidden. De resultaten hiervan hadden we ons niet kunnen voorstellen maar geen van ons beiden wil nog terug naar de tijd vóór het bidden!
Het is tot nu toe een geweldige ervaring geweest en een aanrader van jewelste. We laten jullie meegenieten van enkele gebedsverhoringen, veranderingen, maar ook aanvallen.

Lees meer...

Opgegeven door de artsen in België, maar niet door GOD!

Ik heb een kennis. Zij was ten dode opgeschreven. Ze is 43 jaar en had een bloedvatencluster in haar hersenstam die reeds twee maal gebloed had. Ze was daardoor halfzijdig verlamd en zo goed als blind aan één oog. Niemand in België durfde een operatie aan. Ik heb lang voor haar gebeden. Na maanden ging ik terug bij haar op bezoek. Toen ze de deur open deed, kon ik mijn ogen niet geloven:

Lees meer...