Genezen van kanker

Preek v/d week

Nieuwsbrief

Agenda

Webwinkel

Recent

Vergeven, ja maar ...

VERGEVEN, JA, MAAR WAT ALS JE MAN JE VERLAAT?

(Dit getuigenis is anoniem, naam bekend bij de redactie)

Vergeving is geen gemakkelijk onderwerp, maar als God ons iets opdraagt, wil Hij het ons niet moeilijk maken, Hij wil ons vrijzetten!

Tot voor kort vond ik van mezelf dat ik vlug kon vergeven. Het ging echter om kleine dingen en in het Woord staat dat God ons wreekt en ons recht verschaft als we mensen en situaties loslaten bij Hem. Dus vergaf ik altijd snel, niet zozeer voor de personen die ik vergaf, maar voor mezelf. God kan mij beter recht verschaffen en "betalen" dan mijn schuldenaars ooit zouden kunnen.

Lees meer...

15 jaar van kommer en kwel trokken weg als de ochtendmist en de zon brak door in mijn leven

We kregen volgend getuigenis doorgestuurd door Anne, die ten einde raad bij ons terecht kwam. We laten haar zelf aan het woord:

“Sinds de geboorte van mijn kinderen merkte ik dat mijn gemoedstoestand jaar na jaar achteruit ging . Achteraf gezien besef ik dat ik telkens een postnatale depressie deed maar toen had ik daar nog nooit van gehoord.

Lees meer...


Op donderdag 3 november is Hugo beschikbaar om jouw exemplaar van zijn boek “Genezen van kanker” te laten signeren aan de stand van Zwaan op de 80ste boekenbeurs. De signeersessie zal doorgaan tijdens de “nocturne voor professionals”, tussen 17.30 en 21.30 uur.

De stand van Zwaan is te vinden in zaal 4 (stand 419). Een unieke kans die je zeker niet mag missen!

Indien je er op dat moment onverhoopt niet bij kan zijn, ben je van harte welkom om de stand van Zwaan op een ander moment te bezoeken. Dit jaar zijn ook de boeken van Nederlandse uitgeverij Scholten verkrijgbaar aan hun stand.

De boekenbeurs loopt van 31 oktober tot en met 11 november en is elke dag van 10.00 tot en met 18.00 uur geopend. Op donderdag 3, dinsdag 8 en donderdag 10 november is de beurs geopend tot 22.00 uur.

Uiteraard is het boek “Genezen van kanker” gedurende de hele boekenbeurs verkrijgbaar aan de stand van Zwaan.

We zien ernaar uit om jou tijdens de “nocturne voor professionals” te ontmoeten!

Our website is protected by DMC Firewall!